preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Mladi vrtlari prkose zimi!

Autor: Darko Samardžić, 11. 12. 2015.

Iako je u srijedu vani bilo prilično hladno, mokro i blatno, Mladim vrtlarima to nije zasmetalo ni na trenutak, već su spremno zasukali rukave i zasadili zumbule i lale.

Prije sadnje smo morali proučiti na koju dubinu i razmak se točno sade lukovice zumbula i lale pa smo se posavjetovali s našim dobrim starim prijateljem Googleom. Prije bilo kojeg praktičnog rada, valja se dobro informirati i proučiti teoriju.

Kad smo saznali što nas zanima, prvo smo malo pročistili lukovice i razdvojili ih. Malo su odstajale u posudama gdje smo ih zalijevali, a zatim je došlo vrijeme za sadnju.

Sadnju su obavile učenice 7. i 8. razreda. Iako su zaprljale svoju obuću i odjeću (ovim putem se ispričavamo njihovim roditeljima ako su došle kući pomalo blatnjave), s osmjehom su zasadile zumbule i lale i tako im udahnule novi život. Sad nam samo preostaje čekati da zumbuli i lale izmigolje na svjetlost.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju