preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Kosa ljubavi

Autor: Lareta Žubrinić, 29. 1. 2016.

   Crveni križ Slatina u suradnji sa osnovnim i srednjim školama slatinskog područja organizira akciju darivanja kose za djecu oboljelu od malignih bolesti. Akciji se priključuje i Udruga djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti NAŠA NADA i  TZ grada Slatine. 

   Iza akcije 'Kosa ljubavi' koja budi veliki interes i odaziv širom Hrvatske stoje dvije mlade žene  Biljana Bjelajac Poznić i Marijana Čergar koje su  pokrenule skupljanje kose za izradu perika djeci oboljeloj od malignih i autoimunih bolesti, kao i odraslima.

 Za osmijeh jednog bolesnog djeteta dovoljno je jako malo, samo ošišajte kosu i darujte je za izradu perika, 20-30 cm nije puno, a vama će kosa ionako ponovo narasti. Kosa treba biti svježe oprana, suha, svezana u rep ili pletenicu, može biti obojana, ali ne i lakirana.

   Molimo sve dugokose djevojčice, djevojke, mladiće i gospođe sa slatinskog područja da pokažu svoju dobrotu i velikodušnost i uključe se u humanitarnu akciju KOSA LJUBAVI. Prema provedenim anketama već sada imamo sigurnih 40 donorica.

  Akcija će se održati u holu i frizerskom praktikumu Srednje Industrijsko-obrtničke škole u Slatini u petak 12. veljače 2016. s početkom od 12,00 sati.  Zahvaljujemo ravnatelju škole prof. Mladenu Graovcu i voditeljici praktikuma Korneliji Zupčević na suradnji. U akciji će osim frizerskih pripravnica sudjelovati i profesionalni frizeri sa slatinskog područja.

   Prijave za ovu akciju u  svim školama slatinskog područja i kod vaših frizera. Crveni križ Slatina organizirat će prijevoz donorica kose iz drugih mjesta.

 

Iskrena hvala svim sudionicima ove akcije!

 Medijski pokrovitelji su Radio Slatina i web portali  slatina.net i virovitica.net.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju