preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Nagrađen literarni rad naše Elene

Autor: Lareta Žubrinić, 22. 3. 2016.

Na svečanoj sjednici Hrvatskih voda Elena Koleno primila priznanje za najbolju pjesmu

    Na ovogodišnjem natječaju Hrvatskih voda „Najmlađi za vode Hrvatske 2015.-2016.“, na koji su se prijavile 143 osnovne škole diljem Hrvatske s ukupno 204 prijavljena rada u raznim kategorijama,  nagradu za najbolju pjesmu osvojila je Elena Koleno, učenica 6.razreda OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica.

   Cilj natječaja je usmjeren na edukaciju učenika koji će raznim projektima i aktivnostima dodatno obogatili znanje i razumijevanje važnosti utjecaja čovjeka na okoliš i prirodu.

    Za svoj rad „Mokre pitalice“ Elena je u Zagrebu na svečanoj sjednici povodom obilježavanja 140 godina djelovanja Hrvatskih voda i Svjetskog dana voda 22. ožujka primila priznanje od strane generalnog direktora Hrvatskih voda Ivice Plišića te je nagrađena   bogatim istraživačkim i edukativnim kompletom.

 

 Svi radovi, među kojima i Elenin, bit će predstavljeni u izložbenom prostoru zgrade Hrvatskih voda u Zagrebu od ožujka do svibnja 2016. godine.

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju