preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Smotra učeničkih zadruga Virovitičko-podravske županije

Autor: Dragana Dropulja, 10. 4. 2016.

   U petak je u Slatini održana druga smotra učeničkih zadruga Virovitičko-podravske županije na kojoj je naša zadruga „Bukvica“ prvi put sudjelovala. Naši zadrugari osmaši Marija, Ana i Marijan su uz voditeljicu Draganu, nastavnicu kemije Kseniju i ravnateljicu predstavili našu školu i zadrugu.

    „Mladi kemičari“ su sa nastavnicom Ksenijom izrađivali prirodne sapune, a učenici su na proljetnim praznicima imali radionice Kreiraj – recikliraj na kojima su naučili izraditi ogrlice i broševe od tkanine.

   Tim proizvodima smo predstavili našu zadrugu na smotri. Naravno, nije bilo dovoljno samo estetski izložiti naše proizvode. Svaka škola je morala predstaviti ukratko rad zadruge u proteklih godinu dana te detaljno predstaviti i demonstrirati izradu jednog proizvoda pred komisijom. To uistinu nije lak zadatak, ali naši učenici su jako lijepo predstavili našu školu i zadrugu u najboljem svjetlu.


   Štand i naše zadruge obišli su donačelnik grada Slatine Miroslav Venus, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu Virovitičko-podrvaske županije Vesna Šerepac.

 

     Na kraju smotre, članovi zadruge sudjelovali su na okruglom stolu na temu poduzetništva organiziranom od strane Gradske razvojne agencije grada Slatine.

      Ako želite više saznati kako je taj dan protekao možete pogledati na stranicama grada Slatine.


Izvor: fotografije: školske, Dragutin Fišli (Domovina blog), Marko Telišman (icv.hr)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju