preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Posjet slatinskom kinu

Autor: Lareta Žubrinić, 14. 5. 2016.

     Učenici razredne nastave u Kinu Slatina gledali su projekciju filma Knjiga o džungli. Matea nam je opisala kako je bilo, a njezini prijatelji oslikali su najbolje scene iz filma.

Posjet kinu

   U ponedjeljak, 9. svibnja 2016. svi zajedno smo posjetili kino u Slatini. Film koji smo gledali zvao se Knjiga o džungli.

  Krenuli smo u 10 sati prijepodne. Dok smo se vozili autobusom, fotografirali smo se, razgovarali i smijali se. Kada se  autobus zaustavio, znali smo da smo stigli. Svi smo izašli iz autobusa i malo prošetali do kina. Kada smo ušli u kino dvoranu, udobno smo se smjestili i čekali da film počne.

 

    Film je bio zanimljiv i poučan. U filmu se radilo o tome kako je jedan dječak odrastao u džungli i htio je nastaviti svoj živjeti tamo, ali jedan tigar se tome protivio. Na kraju je dječak ipak porazio tigra i nastavio je živjeti u džungli.

 

    Nakon što je film završio, svi smo polako izašli iz kina. Okupili smo se u skupine oko svojih učiteljica i čekali da autobus dođe po nas i da nas odveze našim domovima. Autobus je došao i svi smo sjeli na svoja mjesta. Tijekom vožnje smo slušali glazbu, razgovarali i zabavljali se.

 

    Toliko smo se zabavljali da nismo ni primijetili da je autobus stao i da smo stigli u Novu Bukovicu. Svi smo izašli iz autobusa i otišli svojim domovima. Ovo je bio još jedan od naših poučnih i zabavnih posjeta kinu.


Izvor: Kristina Pintarić, učiteljica 4. razreda (foto), Matea Podolski, učenica 4. r. (tekst)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju