preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Kreativna radionica na satu slovačkog jezika

Autor: Maja Kanđera, 20. 5. 2016.

   Učenici izborne nastave slovačkog jezika pokazali su svoju kreativnost i izradili maštovite darove za našu prijateljsku školu iz Oščadnice (Republika Slovačka).

    Da se na nastavi može puno toga naučiti, ali se pri tome i dobro zabaviti, znaju učenici izborne nastave slovačkog jezika. Da pokažu svojim slovačkim prijateljima iz Oščadnice da misle na njih, izradili su maštovite poklone.

    Sve što je bilo potrebno za izradu lampiona koji mogu krasiti interijer, ali i vrtove i balkone u toplijim danima koji nam dolaze, većinom su našli kod kuće. Tako su na raspolaganju imali staklenke, salvete, konac, užad, tempere, pijesak, cvijeće i boje za stakla. 

 

 I uz malo mašte izradili vrlo kreativne lampione. Nadamo se da će u njima naši prijatelji uživati onoliko koliko smo mi uživali u izradbi :) 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju