preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Završeni radovi na energetskoj obnovi škole

Autor: Lareta Žubrinić, 14. 3. 2016.

    Radovi na energetskoj obnovi dijela zgrade OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica započeti u prosincu 2015., dovršeni su prema unaprijed definiranom roku.

Obnova, koju je izvela tvrtka Bilić d.o.o. iz Slatine,  sastojala se od potpune  izmjene vanjske  stolarije  i  rekonstrukcije fasade (toplinska ovojnica)  radi poboljšanja energetske učinkovitosti kojom će se u velikoj mjeri smanjiti troškovi energenata, kao i štetnih emisija CO2, a radni uvjeti u školi već su sada kvalitetniji i bolji.

Zahvaljujući suradnji Virovitičko-podravske županije i Razvojne agencije VIDRA ovaj projekt energetske obnove početkom 2015. godine nominiran je prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Investiciju vrijednu oko 300.000,00 kn sufinanciraju FZOEU i  Virovitičko-podravska županija.  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

U sljedećim projektima u suradnji Razvojne agencije VIDRA  i Županije  u školi će se izmijeniti rasvjetna tijela, sustav centralnog grijanja te postaviti solarni paneli čime će zahtjevi energetske učinkovitosti biti u  potpunosti ispunjeni.

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju