preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prvo ocjenjivanje učionica

Autor: Lareta Žubrinić, 2. 11. 2016.

 Kako smo i najavili, od ove školske  godine birat ćemo najljepše uređenu učionicu škole. Svaki mjesec, počevši od listopada, tročlana komisija u nenajavljenoj  posjeti pregledavat će učionice matične i područne škole.

 Prema dogovoru na Vijeću učenika, učionice će se ocjenjivati i bodovati prema sljedećim kriterijima: urednost, estetski izgled i sadržaji  u učionici. Iako u našoj školi učionice dijele razredna i predmetna nastava, njihov zajednički trud i rad prilikom uređenja  mogu donijeti puno rezultata, tj. bodova! Na kraju godine izabrat ćemo najljepše uređenu učionicu i naravno, nagraditi učenike. 

    Posljednji tjedan u listopadu Filip, Dorotea i Renato prvi su dobili čast da po prvi put pregledaju i boduju učionice. Poslu su pristupili odgovorno i temeljito uzimajući  u obzir zadane  kriterije, a  Filip je već ranije obavio pregled miljevačke područne škole. Svaku su učionicu fotografirali. Bodovati uopće nije bilo lako! 

 

  U svakoj su učionici pronašli nešto posebno i lijepo, ali bilo je nekoliko zamjerki o čemu će više razgovarati na Vijeću učenika. Svatko od njih mogao je pojedinoj učionici dati određeni broj bodova-1 za minimum, 5 za maksimum. Bodovi tročlanog žirija na kraju su se zbrojili i tako smo dobili pobjednika listopada. 

    U prvom pregledu najviše je bodova u matičnoj školi dobila učionica 1. i 5. razreda koja je u trenutku pregleda bila čista i uredna, s panoima prepunih sadržaja i s puno drugih edukativnih i zabavnih detalja. U PŠ Miljevci ovaj je put pobjedu odnijela učionica 2. razreda!

Čestitamo pobjednicima, a ostale potičemo da se ovaj mjesec više potrude!!! 


Priloženi dokumenti:
tablica_najbolja_ucionica.xlsx (10.78 KB)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju