preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Održano međužupanijsko stručno vijeće voditelja i suradnika Podružnica HUUZ-a

Autor: Maja Kanđera, 19. 3. 2017.

U subotu, 18. ožujka u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata u Đakovu, održano je međužupanijsko stručno vijeće voditelja i suradnika Podružnica HUUZ-a Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske županije. 

 

  Prisutne je u ime škole i ravnatelja pozdravila profesorica Sanja Malević, te nas upoznala s radom i uspjesima njihove učeničke zadruge Strossmayer.

 Nakon toga psihologinja Josipa Hardi podsjetila je prisutne na    važnost razvijanja samopouzdanja kod učenika i na koje su načine  povezani samopouzdanje i kreativnost s radom u učeničkoj                                      zadruzi.

                               

  Zatim je gđa Blanka Horvat, tajnica HUUZ-a, održala predavanje o organizaciji i ustroju učeničkih zadruga. Kako se broj učeničkih zadruga svake godine povećava, a i naša zadruga Bukvica je također jedna od novijih, bilo je vrlo korisno opet proći kroz pravilnike i dobiti informacije o potrebnoj dokumentaciji.

                                

   Nakon teoretskog dijela, uslijedio je i praktični dio. Tako su prisutni, tijekom prve radionice, pod stručnim vodstvom voditeljica Mirjane Zubak i Zvjezdane Bogdan naučili oslikavati uskršnje pisanice decoupage tehnikom, a zatim i tijekom druge radionice pod stručnim vodstvom voditeljice Olge Špikić Šmit, izradili štapne lutke s kombiniranim materijalima koje se također mogu iskoristiti i primijeniti u svakodnevnoj nastavi.

    Hvala domaćinima na ugodnom i korisnom druženju. Đakovo će ostati u lijepom sjećanju i veselimo se budućoj suradnji :)
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2018/2019

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Školska shema

 

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju