preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Radostan susret u miljevačkoj školi u znaku uskrsne tradicije i proljeća!

Autor: Jasminka Stošić, 18. 3. 2016.

    U četvrtak, 17. ožujka u PŠ Miljevci održana je kreativna radionica u čast nadolazećeg blagdana Uskrsa. Eto, baš tim povodom, odmah po isteku velikog odmora, klupe u našim učionicama bile su u trenutku zatrpane šarenim kolaž- papirima, raznobojnim vrpcama i koncima, flomasterima, temperama i inim drugim likovnim pomagalima i potrepštinama!

   Ubrzo su u vještim rukama naših gošći - mama i baka, nastale prave male dizajnerske rukotvorine uistinu vrijedne svačije pažnje pa su, poučeni dobrim primjerom i pokojim korisnim savjetom, miljevački učenici i sami prionuli poslu i svojom aktivnošću i idejama doprinijeli uspješnom ishodu i ove radionice.

   Iz gnijezda punih šarenih pisanica, na radost miljevačkih mališana, provirile su iznenada zečje uši, a odrasli sudionici radionice prisjetili su se s veseljem uspomena, koje još iz vremena svoga djetinjstva povezuju s ovim lijepim i važnim proljetnim blagdanom.

   Tako je, eto, proljeće, malo i prije no što mu je red „po kalendaru“, zavirilo u miljevačku školu i zagrijalo srca okupljenih mama, baka, učenika i učiteljica te nas, upravo u duhu Uskrsa, povezalo i na ovom međugeneracijskom susretu!

   Naši mali uskrsni aranžmani bit će na Cvjetnicu, 20. ožujka izloženi pred Crkvom uznesenja Blažene Djevice Marije u Novoj Bukovici. Nadamo se da ćete među ponuđenima uspjeti odabrati i poneki za sebe ili svoje najdraže te time potpomoći rad naše tek osnovane Učeničke  zadruge “Bukvica“. Sredstva prikupljena ovim putem bit će upotrijebljena za pokretanje i provedbu drugih planiranih korisnih projekata i akcija.

Veseleći se nedjeljnom susretu s Vama učenici i djelatnici PŠ Miljevci žele Vam:

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju