preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Naš je moto: Kreiraj - recikliraj!

Autor: Lareta Žubrinić, 20. 3. 2016.

    Kreću proljetni praznici, ali i Mala škola "Plastično je fantastično", kao i radionice/recikliraonice za učenike i učitelje. 

U ponedjeljak i utorak recikliramo tkaninu, a u utorak i srijedu plastiku - pridružite nam se svi koji se želite lijepo družiti i nešto korisno naučiti!

     Prva radionica - recikliraonica tkanine : ponedjeljak i utorak (21. i 22.ožujka) s početkom u 9 sati. Ponesite šarene dugmiće, različite tkanine, škare, konac i iglu. 

     Druga radionica: Mala škola "Plastično je fantastično" : utorak i srijeda (22. i 23. ožujka) s početkom u 9 sati. Ponesite što više plastičnih vrećica, škare i ljepljivu vrpcu. 

      Vidimo se: kreiraj i reciliraj!!
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju