preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Promet nije šala mala

Autor: Lareta Žubrinić, 11. 4. 2016.

Sigurno u prometu i prije škole!

    U programu predškole „Promet nije šala mala“ , djecu su posjetili  prometni policajci Policijske stanice Slatina te su im pokazali  određene prometne znakove, kao i obližnji pješački prijelaz i semafor.    

         Djeca su pratnji prometnih policajaca Stjepana i Kristijana i odgojiteljice Martine   usvojili osnovne prometne znakove i ponovili sigurno ponašanje u prometu.

     Za poklon su djeca dobila radne listiće „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“ koje će djeca s radošću bojati i ujedno se dodatno educirati.

    Dan je protekao u veselju i ugodnom druženju djece, njihove tete i prometnih policajaca, a tome je pridonijelo i lijepo proljetno vrijeme.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju