preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Tate i mame u obiteljskom višeboju

Autor: Lareta Žubrinić, 20. 5. 2016.

Dan obitelji obilježen zanimljivim igrama u obiteljskom višeboju

Kada: Dan obitelji,  18. svibnja, srijeda, 

Vrijeme:  sunčano i toplo

Biometeorološko stanje: povoljno za zdravlje, nema tegoba, prevladava osjećaj veselja i ugode laugh

Sudionici: tate i mame, njihova djeca/učenici,  učiteljice razredne nastave a pod organizacijskom palicom vjeroučitelja Đore Đorđevića 

    Učiteljice su imale posljednje roditeljske sastanke predviđene za ovu školsku godinu a nakon istih, mnogobrojni roditelji na igralištu škole odmjerili su svoje fizičke vještine i spretnosti.

    Višeboj je , naravno, organiziran u više kategorija- natjecanja. Mame su nosile ping-pong lopticu na žlici, nosile svoje mališane, tražili viseće jabuke i tražili rješenje na zagonetna pitanja glede kuhanja,  dok su tate vješto pokazivali svoja sportska  umijeća u košarci, nogometu, kao i vožnji „tačkama“.

    Najzanimljiviji dio višeboja zbio se u drugom dijelu kada su u mame odmjerili snage protiv tata u igri graničara. Jake snage su bili doista neumoljivi i „pomeli“ nježniju i ljepšu polovicu.

    Slijedio je dugo očekivani susret u nogometu, učenici predvođeni vjeroučiteljem na golu protiv tata. Bilo je tu briljantnih poteza očeva, no i učenici su imali itekako što pokazati starijima. Znali su često progurati loptu između nogu, a nekoliko puta su i sami prošli kroz tunel. Utakmica je završila s miroljubivih 4:4.

    Mame su također odigrali susret protiv svojih djevojčica u igru graničara. Mame su bile spretnije i pobijedile, iako su djevojčice pružile više no očekivani otpor!

    Svima nam je bilo lijepo družiti se, a do nagodinu ostaje da svakodnevno obiteljski treniramo i vježbamo!

       Više fotki pogledajte u kutku Fotogled


Izvor: Đora Đorđević, vjeroučitelj (tekst), Marija peček, učiteljica 3.r. (foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju