preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Solidarnost na djelu

Autor: Đora Đorđević, 3. 11. 2016.

    U nastavku vijesti prenosimo Izvješće o prikupljenim sredstvima u humanitarnoj akciji "Solidarnost na djelu" koje su u školi i lokalnoj zajednici provodili članovi  INA Crveni križ s vjeroučiteljem Đorom Đorđevićem.

*PREPOZNAJ SEBE*- AKCIJA CRVENOG KRIŽA.

   Ove godine HRVATSKI CRVENI KRIŽ, Gradsko društvo CK Slatina i njegovi volonteri, provodio je sabirnu akciju  pod geslom ~ PREPOZNAJ SEBE ~ !

    Naša škola pod vodstvom vjeroučitelja Đore Đorđevića kao i svake godine do sada, priključila se je toj lijepoj akciji prodajom bonova u vrijednosti 5,00 kuna.

   Kao što znamo Crveni križ sudjeluje u svim akcijama pomoći građanima (vremenske nepogode – poplave, požari, oluje,…. održava socijalne kuhinje, pomaže ljudima u neimaštini…).

      Svaki razredni odjel dobio je određeni broj bonova za svakog učenika koji su mogli zamijeniti za vrijednih 5 kuna.

SVIM UČENICIMA,  NJIHOVIM RODITELJIMA I DJELATNICIMA ŠKOLE ISKRENO ZAHVALJUJEMO NA NJIHOVOM OSOBNOM  DARU I ULOŽENOM TRUDU!

    Posebnu zahvalnost upućujemo čika Stevi i učenicima Zlatku Erdecu, Ivanu Kolembusu, Eleni Koleno i Renatu Lukačeku na iznimnom trudu i radu u sabirnoj akciji kao i gore spomenutim učenicima koji su uložili dodatni napor oko prodaje bonova.

     Hvala i našim naj-humanitarcima u razrednim odjelima! 

 

            
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju