preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Veseli sat Društva Naša djeca otvoren i u Novoj Bukovici

Autor: Lareta Žubrinić, 17. 11. 2016.

    Velika učionica naše škole ipak je  bila pretijesna za sve mališane i njihove roditelje koji su se  prekjučer 15. studenoga okupili na otvaranju nove „ispostave“ Dječjeg kutka Veseli sat u organizaciji Društva Naša djeca Slatina.

    Prigodnim riječima okupljene je u ime Društva Naša djeca, umjesto predsjednice Snježane Pačarić,  pozdravila Božica Majhen koja je spomenula da je Nova Bukovica nekada imala svoje Društvo Naša djeca te izrazila nadu da će se ta inicijativa ponovo pokrenuti. 

  Zahvalila se na inicijativi, pomoći oko organizacije i ustupljenom prostoru za održavanje ove vesele aktivnosti ravnateljici škole Lareti Žubrinić. Također je rekla da se polako stvaraju uvjeti da županija Virovitičko-podravska bude županija „prijatelj djece“, čemu će pridonijeti i današnje otvaranje Dječjeg kutka i u Josipovu.

  Načelnik Općine Nova Bukovica Željko Venc izrazio je zadovoljstvo što je ovaj novi sadržaj omogućio djeci sa područja općine zajedničku organiziranu aktivnost koja je u nedostatku vrtića alternativa da se djeca ipak druže i zabavljaju uz stručno vodstvo volonterki DND-a. Također je u ime Općine obećao pomoć oko nabavke opreme za što kvalitetnije odvijanje Veselog sata koji će svakog utorka od 17 i 30 voditi učiteljica prvog razreda Dragana Matić.

   Na kraju, okupljenu djecu i roditelje pozdravila je i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, koja je ujedno i sama članica DND Slatina. Spomenula je da će županija uvijek rado podržavati projekte koji uključuju mlade, kao što je to činila i do sada. Iskoristila je svoj dolazak i djeci u ime županije poklonila košaru punu slatkiša koji su svima dodatno uljepšali boravak na Veselom satu. (mk / Foto – video: Marijo Kokorić)

 

Fotogaleriju i video s ovorenja Veselog sata  pogledajte ovdje


Izvor: www.radioslatina.hr (tekst i foto Marijo Kokorić)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju