preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Digitalna zrelost skola - najava rezultata: poziv na webinar

Autor: Lareta Žubrinić, 1. 12. 2016.

   Nakon samoevaluacije i vanjske evaluacije digitalne zrelosti, svaka škola dobit će povratnu informaciju o razini digitalne zrelosti na kojoj se trenutno nalazi, kao i preporuke za daljnji razvoj. 

    Kako je najavljeno na konferenciji CUC2016, povratna informacija postat će dostupna ravnateljima škola za nekoliko dana putem istog sustava u kojem su rješavali i upitnik za samoevaluaciju, o ćemu ce biti pravovremeno obaviješteni. Povratna informacija ukljucuje više vrsta tekstualnih, tabličnih i grafičkih prikaza koje je pripremio tim s Fakulteta organizacije i informatike Sveučilista u Zagrebu (FOI). 

    Pozivamo vas na webinar pod naslovom „Koliko je digitalno zrela moja škola?“, koji će se održati u petak 2.12.2016. u 14:00 sati.

      Prisutnima će se obratiti ravnatelj CARNeta Zvonimir Stanić, a oblike povratne informacije će detaljnije pojasniti doc.dr.sc. Igor Balaban s Fakulteta organizacije i informatike.

    Webinar ce se održati putem komunikacijskog i kolaboracijskog alata Adobe Connect na adresi http://connect.carnet.hr/webinar. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime i prezime.    Sudjelovanje na webinaru skolama je važno kako bi mogle na pravi način interpretirati rezultate i provesti preporučene aktivnosti. Neophodno je da na webinaru sudjeluju ravnatelji i voditelji školskih projektnih timova, ali i ostale zainteresirane osobe u školi.

Iva Kovač

CARNet Helpdesk

Podrska obrazovnom sustavu

Hrvatska akademska i istrazivacka mreza - CARNet
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju