preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Kako zaštiti dijete dijete u svijetu Interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona

Autor: Lareta Žubrinić, 15. 12. 2016.

    Učenicima 5. razreda podijeljene brošure  „Kako zaštititi dijete u svijetu Interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona“ 

  Svrha ove brošure koja je nastala u suradnji Hrvatske regulatorne agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva unutarnjih poslova i HP-Hrvatske pošte je pomoći sustavnom obrazovanju djece osnovnoškolskog uzrasta, kao i davanju potrebnih informacija njihovim roditeljima o odgovornom ponašanju prilikom uporabe mrežnih tehnologija.

   Ova  prva brošura iz programa pod naslovom „Kako zaštititi dijete u svijetu Interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona“ sadrži praktične i korisne savjete vezano uz opasnosti i sigurnost na internetu, zaštitu privatnosti i osobnih podataka, način ponašanja i uporabe društvenih mreža. Učenicima 5. razreda brošuru je, uuz dodoatne upute i savjete, predstavio učitelj informatike Vladimir Bićanić.

   Program će se provoditi na način da će svake godine svi učenici 5. razreda u Republici Hrvatskoj dobiti posebnu brošuru prilagođenu trenutnom stupnju razvoja mrežnih tehnologija, o sigurnosti na internetu, pravilima ponašanja i prevenciji cyberbullinga.

 


Izvor: www.hakom.hr
Priloženi dokumenti:
HAKOM_BROSURA_FIN.pdf (3.65 MB)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju