preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Vijeće učenika - izrada božićnih čestitki za naše prijatelje

Autor: Darko Samardžić, 15. 12. 2016.

Učenici su i ove godine pokrenuli akciju darivanja djece koja se nalaze u Domu za nezbrinutu djecu u Lipiku. Skupljaju se igračke, knjige, slikovnice ili bilo kakvi skromni pokloni. Uz poklone, učenici su odlučili poslati i čestitke.

   Na Vijeću učenika smo pričali o ljudskim i dječjim pravima. Učenici su jako dobro znali navesti koja sve prava bi ljudi trebali imati, ali su isto tako mudro zaključili da na našem planetu nemaju svi jednaka prava.

    Na našu temu su se nadovezala prava djece pa smo zaključili da djeca imaju pravo na igru, obrazovanje, obiteljsku skrb i slično. Međutim, ponekad ta prava ostaju neispunjena i upravo zato postoje domovi za djecu u kojima se djeci nastoji pružiti ono što im je nedostajalo. Jedan od domova koji vodi brigu o djeci je u Lipiku.

      S obzirom da naše poznanstvo traje već neko vrijeme, želimo im i ove godine zaželjeti radostan i blagoslovljen Božić, a čestitke koje su im izrađivali naši učenici će se uskoro naći u njihovim rukama.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju