preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Info-dan o eTwinningu

Autor: Lareta Žubrinić, 12. 1. 2017.

eTwinning ambasadorica Nataša Ljubić Klemše održala info-dan o etwinning zajednici 

   

 Učiteljica razredne nastave i matematike u bjelovarskoj I. Osnovnoj školi mr. Nataša Ljubić Klemše u ulozi  eTwinning ambasadorice gostovala je 10. siječnja u OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci kako bi za učitelje triju osnovnih škola (OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica, OŠ Mikleuš i OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci), kao i  za sve ravnatelje osnovnih škola s  područja županije održala  info-dan o eTwinningu i tako nazočnima približila ovu sve brojniju europsku zajednicu škola i vrtića: odgajatelja, učitelja, ravnatelja, stručnih suradnika i ostalih odgojno-obrazovnih djelatnika.

   Učitelji i ravnatelji imali su tako priliku na više razina upoznati se s najvažnijim i najzanimljivijim informacijama vezani uz  eTwinning zajednicu  koja je, kao on-line platforma za suradnju odgojno-obrazovnih institucija u čak 37 europskih zemalja, dio  European Schoolneta (konzorcij 31 europskih ministarstva) i baza  Erasmus+ projektima.

    Temeljna je značajka ove zajednice međunarodna suradnja  i uporaba  informacijsko-komunikacijske tehnologije  prilikom realizacije projektne nastave, a neizostavno je spomenuti i brojne mogućnosti stručnog i profesionalnog usavršavanja eTwinning članova.

    Ambasadorica je pozvala sve nazočne učitelje  i ravnatelje škola da se čim prije  uključe u rad ove zajednice kako bi i sami uvidjeli višestruku korist sudjelovanja u etwinningu.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju