preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"Svijet po mom" Lino Višebojac

Autor: Marija Peček, 20. 1. 2017.

Pripremamo se za "Linu Višebojca" - manifestaciju sporta i fair-play igre!

   Zajedno s OŠ Mikleuš, naša se škola priprema biti domaćinom sportske manifestacije poznatije pod imenom  Lino Višebojac koji će se održati u sportskoj dvorani OŠ Mikleuš 2. veljače 2017. s početkom u 12 sati.


       „Lino višebojac“ ujedno je  i smotra dječje kreativnosti i rada, a  potiče zdravi život, stvaralaštvo,  sportske radosti, ali  i fair play. 

    Organizator natjecanja su Sportske novosti  i Podravka, a  pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja s ciljem razvijanja sportskih navika te zdravog načina života.
      U sklopu ovoga projekta  u obje škole   održava se   i literarno natjecanje na temu „Svijet po mom“

    Uključite se svi, potrudite se napisati  pjesmu ili tekst na temu „Svijet po mom“  jer  tako možete ulazite u izbor za najbolji rad koji će Podravka bogato nagraditi.

     A kako biste  što bolje i jače motivirali i bodrili svoje prijatelje iz razreda pripremajte maske, transparente, plakate i razne navijačke rekvizite  jer će se na „Lini Višebojcu“  nagraditi  najbolji, najglasniji i navjerniji navijači! 

 

 

Održali smo i generalku!

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju