preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Održan skup voditelja UZ podružnice HUUZ-a Virovitičko-podravske županije

Autor: Maja Kanđera, 8. 3. 2017.

U subotu, 4. ožujka 2017., održan je skup voditelja i suradnika UZ podružnice HUUZ-a Virovitičko-podravske županije u OŠ Eugena Kumičića u Slatini.

 

     U subotu, 4. ožujka, dogovorene su aktivnosti koje će usmjeriti plan rada naše učeničke zadruge „Bukvica“. Iako već punom parom radimo na proizvodima kojima ćemo ispuniti naš štand na županijskoj smotri u Pitomači 5. svibnja 2017. godine, nove ideje i prijedlozi (kako učenika, roditelja, pa tako i djelatnika škole i prijatelja) nisu na odmet.

                                                  

Sudionici su na skupu doznali sve o kriterijima vrednovanja i potrebnim dokumentima koje svaka zadruga mora priložiti uz svoj izložbeni štand. Detaljnije informacije i potrebna dokumentacija mogu se pogledati na stranicama Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva (http://www.huuz.hr/).

 

                                               

Na kraju skupa održana je radionica o vezenju na platnu, tako da su sudionici stekli praktično znanje koje mogu iskoristiti u radu svojih zadruga.

Stoga, ubacimo kreativnost u petu brzinu, priključimo se zadruzi i predstavimo se što je bolje moguće na županijskoj smotri!  
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju