preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Dolazi Sv. Nikola

Autor: Lareta Žubrinić, 1. 12. 2015.

Ove ste godine bili jako dobri i vrijedni  pa će nas sv. Nikola opet posjetiti!

     U ovaj petak, 4. prosinca na svom putu ka dobroj djeci, sv. Nikola opet će zastati i u Novoj Bukovici kako bi našim mališanima podijelio darove i razveselio ih! 

   Sv. Nikola dolazi vlakom u podne pa ćemo ga  dočekati na željezničkoj stanici u Novoj Bukovici, a  zatim ćemo u povorci  krenuti prema Domu kulture gdje  će za njega učenici nižih razreda, učiteljice i vjeroučitelj  prikazati  veseli  prigodni program kako bi mu zahvalili na dolasku. 

   Ove godine, sv. Nikoli u podjeli darova za svu djecu do 4. razreda s područja ove općine pomaže i Općina Nova Bukovica na čelu s načelnikom Željkom Venclom.

Priredite svoje čizmice!!

 

 

Molimo roditelje/skrbnike (osim predškolaca i učenika do 4.r.)  da svoje dijete prijave učiteljima škole ili u tajništvo škole. Za djecu koja nisu s područja Općine Nova Bukovica možete uplatiti 20,00 kn u tajništvo škole.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju