preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Poligon za tjelesnu aktivnost djece

Autor: Darko Samardžić, 1. 12. 2015.

     Učenici matične škole u iščekivanju i pripremi za dolazak Sv.Nikole radosno primili paket s mobilnim kompletima didaktičke opreme za tjelovježbu u sklopu projekta "Poligon za tjelesnu aktivnost djece"

  Projekt  “Poligon za tjelesnu aktivnost djece” nastao je u sklopu provedbe Nacionalnog programa “Živjeti zdravo” inicijativom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravlja, a u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta.  

   Učenicima nižih razreda u 120 matičnih osnovnih škola koje nemaju dvoranu za tjelesni odgoj projekt je osigurao pakete s mobilnim kompletima didaktičke opreme za tjelovježbu s ciljem osiguravanja uvjeta za svakodnevno vježbanje u prostorima škole te poticanja tjelesne aktivnosti i unapređenja zdravlja učenika. 

   Osim opreme, provedena je i edukacija za timove učitelja i kineziologe škola u Osijeku, tijekom rujna, na kojem su bili prisutni i naši djelatnici: Hrvoje Kraljik, učitelj TZK, Kristina PIntarić i Marija Peček, učiteljice razredne nastave.
 

 

Radost i znatiželja učenika ne mogu se kriti!
 

 

Ove zimske dane  radost igre, vježbe i veselja ispunit će prostor naše škole i barem djelomično umanjiti veliku dječju želju za dvoranom.

Učiteljica Marija Peček
 

 

 

 

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju