preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

„ETWINNING PROJEKTI BEZ GRANICA“ - poziv učiteljima

Autor: Lareta Žubrinić, 12. 10. 2016.

    Informirajte se o mogućnostima eTwinninga i pripremite se za pokretanje eTwinning projekata. Saznajte zašto je eTwinning sve popularniji među učiteljima i nastavnicima, te kako u nastavu uvesti europsku dimenziju i međunarodnu suradnju.

   Ovaj modul otvoren je svim registriranim korisnicima iz Hrvatske, Srbije i BiH. Dodana vrijednost ovog modula je u tome što imate mogućnost razmjenjivati iskustva s kolegama iz navedenih država, te s njima pokrenuti europske projekte bez jezične barijere.

    Mrežni modul je otvoren i za ostale djelatnike vrtića, osnovnih i srednjih škola koji se dosad nisu registrirali na www.etwinning.net, ali napominjemo da je prije početka modula potrebno dovršiti registraciju.

  Na modulu će biti riječi o eTwinningu kao portalu za umrežavanje i provedbu mrežnih projekata, mogućnostima eTwinning Livea koji je dostupan svakom korisniku nakon registracije te mogućnostima TwinSpacea za provedbu projekata s učenicima. Također ćete čuti primjere eTwinning projekata te koje su koristi od provedbe projektne nastave putem eTwinninga. Modul će voditi eTwinning ambasadori – iskusni korisnici eTwinninga i praktičari u nastavi iz Hrvatske, Srbije i BiH.

Mrežni modul sastojat će se od tri webinara:

1. na prvom webinaru bit će prikazani primjeri eTwinning projekata iz uključene tri zemlje te će sudionici naučiti kako koristiti eTwinning Live platformu za umrežavanje s kolegama i traženje partnera. Webinar će se održati 20. 10. u 19:00 h.

2. drugi webinar bit će usmjeren na daljnje upoznavanje i umrežavanje sudionika putem alata na eTwinning Liveu. Naglasak će biti na razmjeni ideja za eTwinning projekte i savjete eTwinning ambasadora vezane za planiranje i provedbu projekata na eTwinningu. Webinar će se održati 27.10. u 19:00 h.

3. tijekom trećeg webinara, eTwinning ambasadori će u realnom vremenu otvoriti eTwinning projekt te će sudionici dobiti upute za otvaranje vlastitih projekata u manjim skupinama. Webinar će se održati 2.11. u 19:00 h.
 

   Webinari će se snimati, pa će ih biti moguće pogledati naknadno. Međutim, naglašavamo da je radi praćenja sadržaja modula potrebno prisustvovati prvom webinaru.

   Modul će biti praktično usmjeren i sudionici će u razdoblju između webinara izvršavati praktične zadatke kako bi nakon završetka modula bili osposobljeni za provedbu projektne nastave putem eTwinninga.

  Sudionici događanja koji izvrše sve zadatke dobit će potvrde o sudjelovanju. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca dostupnog na ovoj poveznici. Prijavljenima ćemo putem e-maila poslati poveznice i upute za sudjelovanje na webinarima.

 


Izvor: www.mobilnost.hr (Agencija za mobilnost i programe EU)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju