preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Vanjska evaluacija digitalne zrelosti škole

Autor: Lareta Žubrinić, 17. 10. 2016.

Budući da je naša škola uključena u pilot projekt e-Škole: uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola, jedan od ključnih indikatora uspješnosti projekta je podizanje digitalne zrelosti škole za jedan stupanj. 

     Kako bismo što realnije i objektivnije procijenili postojeće stanje vezano uz područja i elemente digitalne zrelosti škole, u  lipnju ove godine školski tim pristupio je popunjavanju upitnika za samoevaluaciju trenutnog stupnja digitalne zrelosti, a prošli tjedan, 13. Iistopada, u skladu s planom projekta, u suradnji s djelatnicima Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu  Juricom Jurenom i Matijom Šajnom te CARNeta proveli smo i  vanjsku evaluaciju digitalne zrelosti.


    

     Upitnik o evaluaciji provodi se s ciljem prikupljanja vrijednih podataka o stanju digitalne zrelosti škole, a temeljem prikupljenih podataka, dobit ćemo i povratnu informaciju  te upute o mogućnostima razvoja digitalne zrelosti, a isto tako, planirat će se i aktivnosti kao i  oblici podrške koji su školi najpotrebniji.

 


     Objava rezultata samoevaluacije i evaluacije planira se objaviti  do CUC-a 2016. u studenom u Rovinju.


 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju