preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Obilježeni Miljevački dani kukuruza 2016.

Autor: Maja Kanđera, 19. 9. 2016.

     Tradicionalno, i ove godine održani su Miljevački dani kukuruza. Tako smo u subotu, 17. rujna, mogli uživati u lijepim izvedbama Matice slovačke Zokov Gaj, Matice slovačke Osijek, Kulturno-umjetničkog društva „Lipa“ iz Nove Bukovice, Kulturno-umjetničkog društva „Tamburica“ iz Koraća, ali ne smijemo zaboraviti ni na prekrasan nastup naših mališana iz PŠ Miljevci.

   Naša škola može se pohvaliti s uspješnom suradnjom s MS Miljevci, pa svake godine imamo priliku i čast predstaviti se gostima i domaćinima na ovoj prekrasnoj manifestaciji.

    Tako se dio naših mališana priključio MS Miljevci i izveo pjesmu i ples „Štyri kroky“ („Četiri koraka“), a  pod vodstvom učiteljice Jasminke Stošić zanimljiv igrokaz o miljevačkim danima kukuruza i pjesmu koji su oduševili publiku.

     Zahvaljujemo se domaćinima na pozivnici i veselimo se sljedećoj godini i novim druženjima na ovoj iznimno kvalitetnoj i važnoj manifestaciji na kojoj naši školarci mogu pokazati svoja umijeća :) 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju