preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Božićni darovi prijatelja iz Engleske!

Autor: Lareta Žubrinić, 19. 12. 2016.

Za sve učenike razredne nastave Božić je ove godine stigao malo ranije!!

     Zahvaljujući našim dugogodišnjim prijateljima iz daleke Engleske, točnije iz grada Eastbournea, božićni duh prijateljstva i darivanja stigao je malo ranije do svih učenika razredne nastave u matičnoj i miljevačkoj područnoj školi. 

    Naši mališani jako su se razveselili prekrasno ukrašenim  božićnim paketima prepunim poklona i ljubavi od  engleskih vršnjaka. 

    Paketiće su nam  iz 11 000 km udaljenog Eastbournea dovezli predivni ljudi - volonteri udruge „Living Life“   - Marjorie and Stacey,  Peter,  Iain and  Jeroen!

    Oni, kao članovi udruge, na čelu s Mickom Trott,  već dugi niz godina u suradnji s Crvenim križem Slatina i ravnateljem Vlatkom Jelenčićem uveseljavaju djecu sa slatinskog  i šireg područja, a inače volontiraju pomažući od srca i bez novčane naknade svima kojima je pomoć potrebna. Na tome im zahvaljujemo od sveg srca!

 

    Posebno se zahvaljujemo i  na darovanim nogometnim i košarkaškim loptama i rukavicama za naše golmane koje su dragi gosti darovali našim učenicima! Prva utakmica je za Vas, dragi prijatelji!

HVALA! smiley od heart

Više fotografija u Fotogledu
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / www.os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju